Frisyrer för män

Hej,

Jag har fått inspiration från stylingguiden som skriver om frisyrer för män. I den så går expert frisören igenom olika stilar som jag tycker är fina.

Det är nu när vintern börjar komma som det är dags och kanske framförallt dags för julen som är runt om hörnet som det är i hög tid att få en bra frisyr. Det finns såklart många olika frisyrer som passar för killar och det är därför det är viktigt att gå till en frisör som kan hjälpa till med inspiration och tips till hur var och en kan få en bättre styling.

Jag skulle gärna vilja att ni kommenterar vilka frisyrer som ni tycker är snygga och de tips som ni har för att höja kvaliteten på bloggen.

Olika hårstilar

Killar som har kort hår ska såklart se till att kontinuerligt klippa sitt hår så att det håller sig kort, det är lätt hänt att man väntar lite för länge och då börjar håret se ovårdat ut.

För de som har medellångt hår är det okej om det ser lite ovårdat ut. Det är inte lika viktigt att klippa sig lika ofta och det kan därmed gå längre tid emellan innan man vänder sig till frisören.

För de som har lång hår är det väldigt vanligt att det tar lång tid mellan besöken till frisören, däremot är det desto viktigare att vårda sitt långa hår då tanken är att man ska ha hög kvalitet på håret.

Framtidstrender

De olika frisyrer för män som kommer att bli populära under nästa år återstår att se. Men om jag skulle tro på några som kommer bli mer populärt så är det det håret som är lite mer busigt fixat. Killar med kortare hår kommer spara ut sitt hår lite längre och använda sig av olika typ av styling produkter. Det som man ska komma ihåg är även vikten av ha rätt färg.

Hårfärgen är viktig

Det blir allt mer populärare även för killar att färga sitt hår, och det är enkelt att förstå när man ser hur fint resultatet blir. Killar som har börjat få grått hår kan exempelvis väldigt enkelt dölja sina gråa hår med rätt färgning. En färgning sitter dessutom i upp till ett par månader innan det är nödvändigt att behöva färga det.

De vanligaste färgen hos killar är såklart brunett, blonda och mörka hårfärger. Det varierar dock mer än vad man kan tro bland killar. Det är såklart viktigt att hårfärgen matchar även ögonbrynsfärgen och ansiktsbehåringen överlag.

Stilen hos medveten killar

För att avsluta inlägget på bästa sätt skulle jag ändå vilja passa på att understryka vikten av att hitta sin egen stil. Det finns inga rätt eller fel, utan man ska ha det man själv känner passar för en själv. Det man bör göra är dock att få inspiration från andra och höra lite mer om vilka trender som kommer. Finns det inget man gillar så ska man själv sticka ut och göra det man själv gillar till den kommande trenden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

silverschampo